2014. február 21., péntek

És a folytatás

Jön a tavasz és az újabb csirke kérdés. Keltető kellene, de milyen? Nem akarom hogy túl drága hobbi legyen de azt sem hogy a csibék rovására menjen, természetesen minél jobb kelési aránnyal. Többet szeretnék mint ahányan beférnek egy kotló alá és nem akarok mindig várni hogy lesz e kotló. Remélem sikerül megfelelő gépet venni.

És amit most a fejembe vettem. Mindenképp szereznem kell 

Német lazac 

 

selyemtyúk

 

és 

wyandotte kékarany és


ezüst szegélyezett


 

fajtájú tyúkokat. A német lazac úgy néz ki meg is oldódik, két tyúk egy kakas előnevelt formájában áprilisban. A wyandotte az gyakoribb fajta így abból tojás is van eladó, de mi a garancia hogy ki is kel és tényleg az kel ki ha nem tudok személyesen utánajárni. Hát semmi. :( Így lehet abból is család beszerzés lesz.

Az első gondolat az volt hogy mennek be a többiek közé tyúkudvar színesítére, de minél jobban utána olvasok és belemerülök a témába egyre inkább kedvet kapok, hogy fajtiszta tyúkokat kezdjek el tenyészteni, de ehhez még rengeteg infóra és tapasztaltabbak elmondásaira van szükségem.

1 megjegyzés:

  1. Best Slot Machines in Las Vegas, NV - MapYRO
    1 Casino Drive, 안산 출장안마 Las Vegas, NV 89109. Directions · 안산 출장마사지 (702) 770-1000. Call Now 부산광역 출장안마 · Full menu. 의왕 출장안마 Map · More Info. Hours, 속초 출장안마 Accepts Credit Cards, Accepts

    VálaszTörlés